Ikzoekeenkuisvrouw

Hulp aan Huis wordt Group-f dienstencheques

Wat verandert er voor u binnen de huidige werking? Helemaal niets! De vertrouwde huishoudhulpen en vaste contactpersonen blijven dezelfde en uw aanvraag voor een poetshulp of job komt bij de juiste personen terecht.

Group-f bedankt u voor het vertrouwen en kijkt alvast uit naar een verdere samenwerking!

Huishoudhulp van Hulp Aan Huis

Nu we ons volop bevinden in de tweede golf van de coronacrisis, hebben veel Vlamingen gekozen voor een vakantie in eigen land. Sommige trekken naar de zee, andere trekken richting Ardennen, maar velen blijven gewoon thuis en genieten van hun huis, tuin en gezin. We kunnen het ze niet kwalijk nemen, want daar kan het ook heel fijn vertoeven zijn.

Al zijn de huishoudelijke taken die ons elke dag opnieuw wachten er tijdens zo’n gezellige staycation wel eens te veel aan. Wie nu al overweegt om vanaf september, wanneer de kinderen weer naar school gaan en het normale leven zich (hopelijk) weer installeert, een poetsvrouw in te schakelen, kan misschien al wat vroeger beroep doen op een huishoudhulp of poetshulp van Hulp Aan Huis. Zo wordt die vakantie nog een stukje zorgelozer.

Een huishoudhulp kan namelijk worden ingeschakeld voor vier taken:

  • schoonmaken of poetsen
  • strijken & licht verstelwerk
  • boodschappen doen
  • maaltijden bereiden

Al deze klusjes kunnen worden uitgevoerd door onze huishoudhulpen en worden betaald met dienstencheques. Wil je de kostprijs van de dienstencheques nog eens bekijken? Deze informatie vind je hier terug op onze website.

Wie dus enkel een beroep wil doen op een huishoudhulp om te laten strijken met dienstencheques, kan hiervoor perfect bij ons terecht. Hulp Aan Huis gaat onmiddellijk op zoek naar iemand uit uw buurt om zo snel mogelijk te komen helpen.

Wordt er enkel een poetsvrouw gezocht? Uiteraard kan dat ook. Een schoonmaker of schoonmaakster van Hulp Aan Huis komt met plezier en met het in acht nemen van alle mogelijke hygiënische maatregelen die werden voorgeschreven door onze gezondheidsinstanties. Wij vragen echter ook van onze klanten de nodige medewerking om dit mogelijk te maken, zoals in ons bericht De poetshulp schiet terug in actiewordt duidelijk gemaakt.

Maar ook om kleine boodschappen te doen, kan er beroep gedaan worden onze huishoudhulp. Het gaat hier echter enkel om boodschappen die door middel van een verplaatsing te voet of met de fiets kunnen gerealiseerd worden.

De laatste taak die een huishoudhulp met dienstencheques mag uitvoeren is het bereiden van een maaltijd. Een taak die graag uit handen gegeven wordt bij gebrek aan tijd of wanneer het bijvoorbeeld fysiek niet echt gemakkelijk is om zelf te koken.

Je merkt het: een huishoudhulp die met dienstencheques betaald wordt, kan het leven op verschillende manieren aangenamer maken. Zo kunnen jullie meer tijd besteden aan elkaar en wordt deze gekke zomer er eentje waar nog lang met plezier aan kan teruggedacht worden. Maak dus gerust gebruik van onze website om je aan te melden bij Hulp Aan Huis voor een huishoudhulp of een poetsvrouw. Wij maken er onmiddellijk werk van!

Laatste berichten