Ikzoekeenkuisvrouw

Hulp aan Huis wordt Group-f dienstencheques

Wat verandert er voor u binnen de huidige werking? Helemaal niets! De vertrouwde huishoudhulpen en vaste contactpersonen blijven dezelfde en uw aanvraag voor een poetshulp of job komt bij de juiste personen terecht.

Group-f bedankt u voor het vertrouwen en kijkt alvast uit naar een verdere samenwerking!

De voordelen van een poetshulp via een poetsdienst

Wie op zoek is naar een poetshulp voor in huis vraagt zich misschien af of het wel nodig is om via een poetsdienst te passeren. Wij kunnen u echter gerust stellen en beamen dat het wel degelijk alleen maar voordelen heeft.

Niet alleen bent u er dan zeker van dat uw poetshulp betaald kan worden met dienstencheques, wij begeleiden u indien gewenst bij de registratie van uw account bij Sodexo en beantwoorden al uw vragen over elektronische dienstencheques. 

De meest gestelde vragen over een poetshulp met dienstencheques kan u trouwens hier vinden:

De dienstencheques hebben een gedeeltelijke fiscale aftrek en zijn daarom de interessantste betaalmogelijkheid. U betaalt uw poetsvrouw per gewerkt uur met 1 cheque.

Wanneer u nog iemand zoekt voor het onderhoud van uw woning, dan gaat onze poetsdienst voor u op zoek naar iemand die zo snel mogelijk de huishoudelijke taken op zich kan nemen, op de gewenste dag. Sommige van onze poetshulpen spreken soms niet zo goed Nederlands, maar ook daarvoor zijn we er om te assisteren. Bij de opstart komt een van de consulenten van onze poetshulp bij u thuis om alle taken te overlopen, zodat ze goed weet wat u van haar verwacht.

De poetsdienst zal u zoveel mogelijk ondersteunen bij vragen of bemerkingen over uw poetshulp. De collega’s van de binnendienst zullen u verwittigen, indien de poetsvrouw of schoonmaker eens niet kan komen omwille van ziekte of vakantie en zij zullen u de mogelijkheid geven om voor een vervanging te opteren, zodat u niet zelf geconfronteerd wordt met het huishoudelijk werk.

Wij zorgen er ook voor dat de poetshulp voorzien is van een arbeidsongevallenverzekering. Hierdoor is ze verzekerd voor lichamelijke letsels wanneer ze het slachtoffer zou zijn van een arbeidsongeval op de werkplek of betrokken zou raken bij een ongeval op weg van of naar het werk.

Voor het geval uw poetshulp materiële schade veroorzaakt bij u thuis die hoger is dan € 125, wordt u vergoed door de verzekeringsmaatschappij, op voorwaarde dat deze de schade heeft aanvaard en op basis van de waarde van het goed op het ogenblik van het schadegeval.

De poetsdienst zorgt ook voor regelmatige bijscholing van de huishoudhulpen. Zo hebben wij met de coronacrisis onze poetshulpen voorzien van de nodige informatie en instructies om alle hygiënische maatregelen op te volgen. Voor de veiligheid van onze klanten en van de poetshulp zelf, werd iedereen voorzien van wegwerphandschoenen die steeds moeten gedragen worden tijdens het poetsen.

Dus, poetshulp gezocht? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op. Wij brengen u snel in contact met een van onze gemotiveerde mensen zodat u binnenkort kan genieten van de luxe van huishoudhulp met dienstencheques.

Laatste berichten