Ikzoekeenkuisvrouw

Hulp aan Huis wordt Group-f dienstencheques

Wat verandert er voor u binnen de huidige werking? Helemaal niets! De vertrouwde huishoudhulpen en vaste contactpersonen blijven dezelfde en uw aanvraag voor een poetshulp of job komt bij de juiste personen terecht.

Group-f bedankt u voor het vertrouwen en kijkt alvast uit naar een verdere samenwerking!

Strijken

Strijkhulp gezocht? Onze huishoudhulp komt strijken aan huis.

Heb je een hekel aan strijken? Staan jouw wasmanden altijd bomvol te wachten tot je echt niet anders kan dan er eindelijk toch aan te beginnen? Wist je wel dat onze huishoudhulpen je daar ook mee kunnen helpen? Naast poetsen, maaltijden bereiden en boodschappen doen, zijn zij ook bereid om te helpen met de strijk. Ze helpen je graag met deze vervelende klus en laten alles netjes gestreken voor je achter.

De strijk van een gemiddeld gezin kan snel oplopen. Net als de tijd die het in beslag neemt. Heb je echt wel wat beters te doen? Of zijn het vooral de hemden waar je tegenop kijkt? Laat ze gerust liggen voor onze medewerkers. Zij vinden namelijk strijken wél leuk. En een knoop terug aannaaien kunnen ze eveneens, want ook licht verstelwerk nemen ze er met plezier bij.

Een huishoudhulp van Hulp Aan Huis komt strijken met dienstencheques.

Net als de andere taken die ze mogen uitvoeren, komen ze strijken met dienstencheques. Zoek jij een huishoudhulp die verschillende taken kan uitvoeren: poetsen én strijken? Of poetsen, strijken en een maaltijd bereiden? Laat het ons weten en wij gaan op zoek naar de ideale kandidaat om die huishoudelijke taken van je over te nemen. Wil je alleen van die berg strijk vanaf, zonder dat je het wekelijks met je wasmanden in het rond moet rijden? Dat kan ook.

En de betaling gebeurt gewoon met dienstencheques. Dit veilige betaalmiddel wordt gesubsidieerd door de gewestelijke overheid en garandeert een voordelig tarief. Weet je niet precies hoe dit in zijn werk gaat? Op onze website vind je alle nodige informatie:

Maar ook als je wil weten ‘Wat kost een poetsvrouw per uur?’, dan kunnen we je zeggen dat je (na fiscale aftrek) eigenlijk € 7,2 per uur betaalt. Het aantal cheques dat je besteld hebt, verschijnt automatisch in je belastingaangifte en zo wordt er berekend welk bedrag er bij jouw aangifte in mindering wordt gebracht.

Voor de administratieve afhandeling van jouw dossier rekent Hulp Aan Huis een forfaitaire vergoeding aan van €6,50 per maand. Dit bedrag wordt automatisch geïnd via domiciliëring.

Hiermee zorgen we ervoor dat ook de administratie en de communicatie vlot verloopt. Zodat je wordt verwittigd als de huishoudhulp ziek is of met vakantie gaat en om je te vragen of je graag vervanging wil tijdens deze periode.

Aarzel dus niet langer en neem contact met ons zodat we ook voor jou een strijkhulp kunnen regelen.

Wij zorgen voor u

Wij begeleiden u als particulier bij uw registratie bij Sodexo en bij al uw vragen omtrent de aankoop van de dienstencheques.

De consulentes van Hulp aan Huis zijn native speakers die de poetshulp in hun moedertaal begeleiden.

Bij de opstart komt een van onze consulentes bij u thuis om alle taken te overlopen, zodat de kuisvrouw goed weet wat u van haar verwacht.

Op die manier maakt u ook persoonlijk kennis met uw contactpersoon bij Hulp aan Huis.

Als u vragen heeft of iets wil bespreken, neem dan zeker contact met ons op.