Ikzoekeenkuisvrouw

Hulp aan Huis wordt Group-f dienstencheques

Wat verandert er voor u binnen de huidige werking? Helemaal niets! De vertrouwde huishoudhulpen en vaste contactpersonen blijven dezelfde en uw aanvraag voor een poetshulp of job komt bij de juiste personen terecht.

Group-f bedankt u voor het vertrouwen en kijkt alvast uit naar een verdere samenwerking!

Gezond koken? Laat maaltijden bereiden met dienstencheques

Een kok thuis laten komen zit er misschien niet in. Maar de huishoudhulp van Hulp Aan Huis een gezonde maaltijd laten bereiden, dat kan wel!

Heb je weinig tijd om te koken? Of is het vooral moeilijk op bepaalde dagen? Of is het lastig omwille van fysieke beperkingen of problemen? Dan kan je ook aan de huishoudhulp van Hulp Aan Huis vragen om voor jou te koken, helemaal naar jouw wensen. Zo kan je toch je eigen kok thuis laten koken, in je eigen keuken.

Het enige dat je hoeft toe doen is zorgen dat de nodige ingrediënten in huis zijn. Laat je soms een maaltijdbox bij je thuis leveren? Dan kan onze medewerker onmiddellijk aan de slag. Niet alleen zitten alle ingrediënten in de box, de bereidingsinstructies staan handig opgelijst. En zo heb jij voor die dag toch een kok aan huis.
Of doet jouw huishoudhulp ook de boodschappen? Dan kan je eenvoudigweg je instructies en budget achterlaten zodat er precies op tafel komt te staan waar jullie net zin in hebben.

Een huishoudhulp van Hulp Aan Huis komt koken met dienstencheques

Zie jij dit ook wel zitten, maar weet je niet precies hoe dit in zijn werk kan gaan? Bij Hulp Aan Huis nemen we graag alle stappen met je door om er voor te zorgen dat we een huishoudhulp voor je vinden die precies kan wat jij nodig hebt.
Op onze website vind je ook alle informatie over de dienstencheques waarmee deze hulp betaald wordt. Weet je nog niet hoe het precies in zijn werk gaat? Dan leiden we je graag door het proces. Hieronder vind je het antwoord op al je vragen:

Maar ook als je wil weten ‘Wat kost een poetsvrouw per uur?’, dan kunnen we je zeggen dat je (na fiscale aftrek) eigenlijk € 7,2 per uur betaalt. Het aantal cheques dat je besteld hebt, verschijnt automatisch in je belastingaangifte en zo wordt er berekend welk bedrag er bij jouw aangifte in mindering wordt gebracht.

Voor de administratieve afhandeling van jouw dossier rekent Hulp Aan Huis een forfaitaire vergoeding aan van €6,50 per maand. Dit bedrag wordt automatisch geïnd via domiciliëring.

Hiermee zorgen we ervoor dat ook de administratie en de communicatie vlot verloopt. Zodat je wordt verwittigd als de huishoudhulp ziek is of met vakantie gaat en om je te vragen of je graag vervanging wil tijdens deze periode.

Maar neem gerust contact met ons op als je nog meer vragen hebt. Of registreer je vandaag nog voor een huishoudhulp.

Wij zorgen voor u

Wij begeleiden u als particulier bij uw registratie bij Sodexo en bij al uw vragen omtrent de aankoop van de dienstencheques.

De consulentes van Hulp aan Huis zijn native speakers die de poetshulp in hun moedertaal begeleiden.

Bij de opstart komt een van onze consulentes bij u thuis om alle taken te overlopen, zodat de kuisvrouw goed weet wat u van haar verwacht.

Op die manier maakt u ook persoonlijk kennis met uw contactpersoon bij Hulp aan Huis.

Als u vragen heeft of iets wil bespreken, neem dan zeker contact met ons op.