Ikzoekeenkuisvrouw

Hulp aan Huis wordt Group-f dienstencheques

Wat verandert er voor u binnen de huidige werking? Helemaal niets! De vertrouwde huishoudhulpen en vaste contactpersonen blijven dezelfde en uw aanvraag voor een poetshulp of job komt bij de juiste personen terecht.

Group-f bedankt u voor het vertrouwen en kijkt alvast uit naar een verdere samenwerking!

Poetshulp

Poetshulp gezocht ? Welkom bij “ik zoek een kuisvrouw .be“

Tijd is een kostbaar goed en we zouden er allemaal wel wat meer van willen hebben. Tijd voor onszelf, tijd voor de vrienden, tijd om een gezellige uitstap te maken met het gezin…

Met poetsen en schoonmaken willen de meesten liever niet hun kostbare tijd vullen, tenzij je natuurlijk als schoonmaker of schoonmaakster in dienst bent bij Hulp Aan Huis. Onze poetsvrouwen en poetsmannen staan dagelijks in de startblokken voor hun klanten en zorgen ervoor dat je huis schoon is en lekker fris ruikt.

Een poetshulp van Hulp Aan Huis komt poetsen met dienstencheques

Dus, als jij liever iemand anders je vloer wil laten dweilen, of je ramen lappen, stofzuigen, stof afdoen, de badkamer poetsen en de keuken schrobben, dan kan je beroep doen op Hulp Aan Huis. Wij staan klaar om je te begeleiden van A tot Z.

En als je je afvraagt: hoe zit dat precies met die dienstencheques ? Dan leiden we je graag door het proces. Hieronder vind je het antwoord op al je vragen:

Maar ook als je wil weten ‘Wat kost een poetsvrouw per uur?’, dan kunnen we je zeggen dat je (na fiscale aftrek) eigenlijk € 7,2 per uur betaalt. Het aantal cheques dat je besteld hebt, verschijnt automatisch in je belastingaangifte en zo wordt er berekend welk bedrag er bij jouw aangifte in mindering wordt gebracht.

Voor de administratieve afhandeling van jouw dossier rekent Hulp Aan Huis een forfaitaire vergoeding aan van €6,50 per maand. Dit bedrag wordt automatisch geïnd via domiciliëring.

Hiermee zorgen we ervoor dat ook de administratie en de communicatie vlot verloopt. Zodat je wordt verwittigd als de poetshulp ziek is of met vakantie gaat en om je te vragen of je graag vervanging wil tijdens deze periode.

Een andere vraag die ons vaak wordt gesteld is ‘Wat doet een poetsvrouw op 4 uur tijd’. Dit is niet zo eenvoudig te beantwoorden aangezien het ene huis het andere niet is, maar we hebben toch een poging gedaan om je een idee te geven.

Een huishoudhulp kan trouwens meer dan alleen schoonmaken. Je kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden. 

Afhankelijk van je noden zoeken wij de meest geschikte huishoudhulp voor je uit en sturen we ze naar je toe. Zo heb jij weer wat extra tijd om andere dingen te doen.

Wij zorgen voor u

Wij begeleiden u als particulier bij uw registratie bij Sodexo en bij al uw vragen omtrent de aankoop van de dienstencheques.

De consulentes van Hulp aan Huis zijn native speakers die de poetshulp in hun moedertaal begeleiden.

Bij de opstart komt een van onze consulentes bij u thuis om alle taken te overlopen, zodat de kuisvrouw goed weet wat u van haar verwacht.

Op die manier maakt u ook persoonlijk kennis met uw contactpersoon bij Hulp aan Huis.

Als u vragen heeft of iets wil bespreken, neem dan zeker contact met ons op.