Ikzoekeenkuisvrouw

Hulp aan Huis wordt Group-f dienstencheques

Wat verandert er voor u binnen de huidige werking? Helemaal niets! De vertrouwde huishoudhulpen en vaste contactpersonen blijven dezelfde en uw aanvraag voor een poetshulp of job komt bij de juiste personen terecht.

Group-f bedankt u voor het vertrouwen en kijkt alvast uit naar een verdere samenwerking!

Boodschappen Doen

Huishoudhulp gezocht? Laat je boodschappen doen met dienstencheques.

Het is zo ver. Je hebt eindelijk de beslissing genomen om huishoudelijke hulp aan te vragen zodat je zelf meer tijd hebt om andere dingen te doen. Maar weet je dat je een huishoudhulp van Hulp Aan Huis ook kleine boodschappen kan laten doen? 

Wie een druk gezinsleven moet combineren met een druk zakenleven weet dat het niet altijd eenvoudig is om te zorgen voor de meest eenvoudige dingen. Zo moet er dagelijks brood in huis zijn om iedereen te voorzien van een gezond ontbijt of een lekker lunchpakket. Liefst met nog wat vers beleg ook. Waarom zou je je poetshulp niet vragen om die dag ook langs de bakker en de beenhouwer te gaan? 

Aangezien onze poetshulp vaak met de fiets of het openbaar vervoer komt, is het niet de bedoeling om hen om zware boodschappen te sturen. De verplaatsing moet te voet of per fiets mogelijk zijn.

Een huishoudhulp van Hulp Aan Huis wordt betaald met dienstencheques

Wie dus meer dan alleen poetshulp nodig heeft, maar eerder huishoudelijke hulp, inclusief kleine boodschappen laten doen, kan ook terecht bij Hulp Aan Huis. Wij staan klaar om voor jou de perfecte persoon te vinden.

En als je je afvraagt: hoe zit dat precies met die dienstencheques ? Dan leiden we je graag door het proces. Hieronder vind je het antwoord op al je vragen:

Maar ook als je wil weten ‘Wat kost een poetsvrouw per uur?’, dan kunnen we je zeggen dat je (na fiscale aftrek) eigenlijk € 7,2 per uur betaalt. Het aantal cheques dat je besteld hebt, verschijnt automatisch in je belastingaangifte en zo wordt er berekend welk bedrag er bij jouw aangifte in mindering wordt gebracht.

Voor de administratieve afhandeling van jouw dossier rekent Hulp Aan Huis een forfaitaire vergoeding aan van €6,50 per maand. Dit bedrag wordt automatisch geïnd via domiciliëring.

Hiermee zorgen we ervoor dat ook de administratie en de communicatie vlot verloopt. Zodat je wordt verwittigd als de huishoudhulp ziek is of met vakantie gaat en om je te vragen of je graag vervanging wil tijdens deze periode.

poetsvrouw met bezem

Wij zorgen voor u

Wij begeleiden u als particulier bij uw registratie bij Sodexo en bij al uw vragen omtrent de aankoop van de dienstencheques.

De consulentes van Hulp aan Huis zijn native speakers die de poetshulp in hun moedertaal begeleiden.

Bij de opstart komt een van onze consulentes bij u thuis om alle taken te overlopen, zodat de kuisvrouw goed weet wat u van haar verwacht.

Op die manier maakt u ook persoonlijk kennis met uw contactpersoon bij Hulp aan Huis.

Als u vragen heeft of iets wil bespreken, neem dan zeker contact met ons op.