Ikzoekeenkuisvrouw

Hulp aan Huis wordt Group-f dienstencheques

Wat verandert er voor u binnen de huidige werking? Helemaal niets! De vertrouwde huishoudhulpen en vaste contactpersonen blijven dezelfde en uw aanvraag voor een poetshulp of job komt bij de juiste personen terecht.

Group-f bedankt u voor het vertrouwen en kijkt alvast uit naar een verdere samenwerking!

Kuisvrouw, schoonmaker of poetshulp gezocht!

Bij Hulp Aan Huis zijn wij bijna permanent op zoek naar nieuwe medewerkers om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen naar betrouwbare poetshulpen.

Door de stijgende aandacht voor genderneutraliteit zijn we dan ook niet langer op zoek naar poetsvrouwen, kuisvrouwen of schoonmaaksters, maar eerder naar poetshulpen. Wat nog niet zo eenvoudig is aangezien we al jaren gebruik maken van onze veelbezochte website www.ikzoekeenkuisvrouw.be

We willen echter graag duidelijk maken dat schoonmakers of “poetsmannen” eveneens welkom zijn bij de poetsdienst Hulp Aan Huis. En niet alleen bij ons, ook bij onze klanten denken wij. Er zijn in Vlaanderen namelijk behoorlijk wat mensen die zoeken naar schoonmakers, zoals we in onderstaande grafiek uit Google Trends duidelijk kunnen zien. 

Helaas hebben wij zelf nog geen poetsman in dienst. Het kan toch niet zo zijn dat de mannen enkel werkzaam zijn als industrieel reiniger? Wij sommen nog eens graag de voordelen op van werken als schoonmaker bij Hulp Aan Huis:

  • Poetsen bij mensen thuis heeft als groot voordeel dat je dichter bij huis kan werken, want je geeft zelf de regio op waarin je tewerkgesteld wil worden. Zeg maar dag tegen de files!
  • Daarenboven garanderen we de nodige flexibiliteit. Je kiest zelf hoeveel uren per dag en welke dagen van de week je beschikbaar bent. Hiermee houden we rekening bij het uitzoeken van jouw werkplaatsen.
  • Het werk is afwisselend, want soms wordt er ook beroep gedaan op onze medewerkers om kleine boodschappen te doen: even naar de post of de bakker… Ben je ook een kei in strijken of koken? Dan ben je helemaal de ster!

Dus, schoonmakers en poetsmannen, die niet vies zijn van huishoudelijk werk: Laat gerust jullie gegevens achter en solliciteer vandaag nog voor een job vlak bij huis.

Laatste berichten