Ikzoekeenkuisvrouw

Hulp aan Huis wordt Group-f dienstencheques

Wat verandert er voor u binnen de huidige werking? Helemaal niets! De vertrouwde huishoudhulpen en vaste contactpersonen blijven dezelfde en uw aanvraag voor een poetshulp of job komt bij de juiste personen terecht.

Group-f bedankt u voor het vertrouwen en kijkt alvast uit naar een verdere samenwerking!

Blij zijn met je poetsvrouw!

Wij, van Hulp Aan Huis, hebben maar één grote wens: dat jullie blij zijn met je poetsvrouw! Al is dat niet altijd even gemakkelijk. Zeker wanneer je pas besloten hebt van het schoonmaakwerk uit handen te geven, is dat misschien niet altijd het geval. Want wat je zelf doet, doe je beter. Niet waar? Of het lijkt in ieder geval zo.

Ik zoek een kuisvrouw.be

Wie via onze website “ik zoek een kuisvrouw” een aanvraag indiende voor hulp in het huishouden, heeft wellicht gelezen dat wij de eerste keer met twee op visite komen. De consulente van Hulp Aan Huis komt mee voor de administratie in orde te maken en om er voor te zorgen dat de poetsvrouw precies weet wat ze moet doen. Sommige van onze poetshulpen kunnen namelijk niet zo goed Nederlands en daarom fungeren we ook die eerste dag als vertaler/tolk om zo duidelijk mogelijk uit te leggen wat de verwachtingen zijn van jou als klant.

Communicatie is alles! We willen jullie dan ook graag aanraden om dit zo duidelijk en volledig mogelijk uit te leggen op deze kennismakingsdag. Dat bespaart veel frustraties achteraf. En loopt het toch nog ergens mis, dan geven we graag de volgende tips voor een beter verloop van de poetsbeurt:

  1. Maak een schets van je huis en geef door middel van cijfers weer welke kamer er eerst moet gepoetst worden. Zo kan jij zo snel mogelijk weer in je thuiskantoor aan het werk bijvoorbeeld.
  2. Is je huis te groot om elke week helemaal te poetsen? Deel het dan in twee onderdelen onder: voor de even en de oneven weken. De rode cijfers in de ene week, de zwarte cijfers is de volgende week.

Heb je toch nog extra instructies elke week en je wilt er absoluut zeker van zijn dat je wordt begrepen? Misschien is jouw Pools of Frans niet zo geweldig, maar dankzij online vertaaltools zoals Google Translate kom je al ver! 

En hoe langer jij en je poetsvrouw elkaar kennen, des te beter jullie elkaar verstaan. Dat kunnen we je garanderen! 😉  

Minder huishoudelijk werk

Twijfel dus niet langer als je graag wat huishoudelijk werk wil doorschuiven naar een poetsdienst. Onze poetshulpen komen ook bij jou poetsen met dienstencheques. Deze kosten in aankoop €9, je geeft 1 cheque per gepresteerd uur, maar via je belastingen krijg je nog 20% terug. In werkelijkheid betaal je dus € 7,2 voor 1 uur schoonmaken

En tenslotte zijn wij er nog steeds: de consulenten van Hulp Aan Huis springen graag bij voor wat extra uitleg of instructies door te geven. Daar zijn we voor. Bel ons op 03/257.70.54 en laat ons weten waar we je mee kunnen helpen. Of wordt er een poetsvrouw gezocht? Ook daarmee kunnen we aan de slag!

Laatste berichten