Ikzoekeenkuisvrouw

Hulp aan Huis wordt Group-f dienstencheques

Wat verandert er voor u binnen de huidige werking? Helemaal niets! De vertrouwde huishoudhulpen en vaste contactpersonen blijven dezelfde en uw aanvraag voor een poetshulp of job komt bij de juiste personen terecht.

Group-f bedankt u voor het vertrouwen en kijkt alvast uit naar een verdere samenwerking!

Al je was laten strijken en betalen met dienstencheques!

Heb je ook zo’n hekel aan strijken ? Ligt er een stapel wasgoed op je te wachten die de Mount Everest doet verbleken ? Of is die wasmand strijk elke week nu net wat er te veel aan is ?

Wist je al dat je je strijk kan laten doen door iemand anders ? Iemand die wel houdt van strijken en er op die manier nog voor betaald wordt ook ? Dat je zelfs niet met je wasgoed in het rond moet beginnen rijden om dit allemaal geregeld te krijgen ?

Onze poetsvrouwen kunnen je dit klusje namelijk uit handen nemen. Ze komen tot bij je thuis, gebruiken jouw strijkijzer en strijkplank en leggen het desgewenst nog netjes in je kast ook.

Zelfs klein verstelwerk kunnen ze voor je verrichten. Ligt je man zijn favoriete hemd al een tijdje te wachten tot die knoop er op miraculeuze wijze terug wordt aangezet ? Dan wordt het misschien wel eens tijd om contact op te nemen met Hulp Aan Huis, want aangezien je onze strijksters kan betalen met dienstencheques is het nog een betaalbare hulp ook.

De dienstencheques zijn een systeem dat werd ontwikkeld door de overheid en dat geldt als betaalmiddel waarvoor het Vlaamse Gewest een financiële bijdrage levert.

Dienstencheques zijn eenvoudig en veilig te gebruiken, door de voordelige prijs van 9 euro per uur zijn ze betaalbaar en bovendien biedt het u een fiscaal voordeel doordat ze voor 20% fiscaal aftrekbaar zijn. De werkelijke uurkost voor een poetsvrouw is dan ook slechts 7,2 euro per gepresteerd uur.
De elektronische dienstencheques zijn zelfs nog eenvoudiger en veiliger in gebruik en met een smartphone overzichtelijk te beheren. Dienstencheques zijn trouwens een jaar lang geldig en we zijn uiteraard bereid om je te helpen met je registratie bij Sodexo om de dienstencheques aan te kopen.

Wanneer je dus echt wel iets anders te doen hebt dan je wekelijks door die berg strijk te worstelen, neem dan even contact met ons op om te zien of we daar samen iets aan kunnen doen!

Snel een vraag stellen ?

    Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

    Ik ga akkoord met de privacy politiek van Link2Europe NV

    captcha