Ikzoekeenkuisvrouw

Hulp aan Huis wordt Group-f dienstencheques

Wat verandert er voor u binnen de huidige werking? Helemaal niets! De vertrouwde huishoudhulpen en vaste contactpersonen blijven dezelfde en uw aanvraag voor een poetshulp of job komt bij de juiste personen terecht.

Group-f bedankt u voor het vertrouwen en kijkt alvast uit naar een verdere samenwerking!

Ben je op zoek naar een poetsvrouw in Ranst ?

Hoe heerlijk is het om na een werkdag thuis te komen in een heerlijk ruikend, fris gepoetst huis, waar alles netjes aan kant staat ? Fantastisch toch ! Hulp Aan Huis kan ervoor zorgen dat ook jij deze geweldig sensatie kan beleven door je te voorzien van een gemotiveerde en betrouwbare poetsvrouw die werkt via het systeem van de dienstencheques.

Wist je trouwens dat een huishoudhulp veel meer kan doen dan poetsen alleen ? Misschien heb jij meer behoefte aan een poetsvrouw die ook een handje toesteekt met de was en de strijk ? Of zelfs wat licht verstelwerk doet ? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Een poetsvrouw van bij Hulp Aan Huis kan daarenboven indien gewenst ook maaltijden bereiden of kan de boodschappen doen voor jou.

Dus als je op zoek bent naar een poetsvrouw om jouw woning in Ranst op regelmatige basis onder handen te nemen, zoek dan niet verder. Al onze poetsvrouwen werken met dienstencheques, een systeem dat werd ontwikkeld door de overheid en dat geldt als betaalmiddel waarvoor het Vlaamse Gewest een financiële bijdrage levert.

Dienstencheques zijn eenvoudig en veilig te gebruiken, door de voordelige prijs van € 9 per uur zijn ze betaalbaar en bovendien biedt het een fiscaal voordeel doordat ze voor 20% fiscaal aftrekbaar zijn. De werkelijke uurkost voor een poetsvrouw is dan ook slechts € 7,2 per gepresteerd uur.
De elektronische dienstencheques zijn zelfs nog eenvoudiger en veiliger in gebruik en met een smartphone overzichtelijk te beheren. Dienstencheques zijn trouwens een jaar lang geldig.

De poetsvrouw van Hulp Aan Huis is uiteraard verzekerd en op ons kantoor kan je steeds rekenen op iemand om jou te woord te staan in geval van vragen, opmerkingen of bijkomende informatie. Wij zijn steeds bereid om je te helpen met je registratie bij Sodexo om de dienstencheques aan te kunnen kopen.

Je bent nog steeds op zoek naar een poetsvrouw in Ranst en je bent bereid om je door ons te laten begeleiden in het vinden van de perfecte, professionele huishoudhulp die het best bij jou past ? Contacteer ons dan vandaag nog !

Snel een vraag stellen ?

    Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

    Ik ga akkoord met de privacy politiek van Link2Europe NV

    captcha